پرس سرد بهترین روش روغن‌گیری

با استفاده از روش‌های قدیمی طب سنتی ایران روغن دانه یا بذر با روش پرس سرد یا فشردن دانه بدون حرارت تهیه‌شده و روغن حاصله عاری از هرگونه افزودنی و یا نگه‌دارنده‌های شیمیایی است. این روش در قدیم و کتب طب سنتی به روش عصاری معروف بوده است. پرس سرد بهترین روش روغن‌گیری است ، به‌گونه‌ای که می‌توان بیشترین مواد مؤثر همچون ویتامین‌ها و  اسیدهای چرب یگانه و چندگانه را از دانه استخراج نمود. برای رسیدن به طعم خوب روغن، انتخاب دانه‌های روغنی مناسب و باکیفیت و حرارت کم در حین تولید ضروری است، که در این روش معمولاً حرارتی کمتر از ۴۵ درجه سانتی‌گراد به دانه‌های روغنی می‌رسد، این گرمی تقریبا” به اندازه همان حرارتی است که دانه های روغنی در کشورهای موطن خود در اثر تابش حرارت آفتاب متحمل می باشد .این ساختار و ترکیب روغنی دارای فواید بسیار برای بدن است.

 روغن های کلدپرس تصفیه نشده طبیعی به دلیل طعم و بو رنگ فوق العاده از دیگر محصولات روغنی تصفیه شده روغنهای خنثی کاملا” مشخص و متمایز می باشند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *